Evenimentul a fost anulat pentru ultima parte a anului curent.
Scopul acestei vizite de studiu este acela de a sprjini și crește calitatea activităților de tineret prin documentare și activități de follow up.
Informaţii detaliate referitoare la această conferință (descriere, obiective, profil candidat etc.) se pot accesa la următoarea adresă:
https://www.salto-youth.net/tools/european-training-calendar/training/europe-goes-local-in-sweden-youth-work-quality-development-through-documentation-and-follow-up.8436/
Înscrierea se face online prin completarea formularului de candidatură (este necesară în prealabil înregistrarea pe site-ul SALTO-Youth) la adresa:
https://www.salto-youth.net/tools/european-training-calendar/application-procedure/9101/application/
Profilul participantului:
- reprezintă o organizaţie non-guvernamentală activă în domeniul tineretului sau o instituție publică implicată în activități care vizează tinerii din comunitate;
- este motivat să dezvolte un viitor proiect Erasmus+;
- are acordul organizaţiei/instituţiei pentru angajarea într-un parteneriat în numele acesteia;
- deţine cunoştinte avansate de limba engleză (scris, vorbit).
Criterii de selecție:
- capacitate de multiplicare, informare și formare;
- motivație și așteptări personale;
- intenţia de a dezvolta un proiect Erasmus+ în domeniul tineretului, fiind obligatorie depunerea unui proiect la unul din termenele limită din 2020;
- distribuție geografică;
- abilități lingvistice:
- nu a mai beneficiat în ultimul an de o mobilitate TCA.
Data limită pentru înscriere este: 17 februarie 2020.
Rezultatele selecţiei vor fi comunicate tuturor candidaţilor de către Agenţia Naţională din Suedia.
Condiții de participare:
a. Numărul maxim de participanți din România: 3
b. Preselecția națională se realizează de către ANPCDEFP.
c. Selecția finală la nivel european se realizează de către Agenția Națională din Suedia.
NOTĂ:
1. Costurile de participare vor fi distribuite după cum urmează: costurile de transport vor fi acoperite de către ANPCDEFP pe bază de contract, în limita a 500 de euro, iar cele legate de subzistență (cazare și masă) de către organizatori.
2. Candidații selectați trebuie să-și avanseze sumele necesare acoperirii costurilor de transport până la locul de desfășurare a cursului, utilizând cel mai ieftin mijloc de transport: bilet de avion (clasă economic, low-cost), bilet de tren (clasa a II-a), autocar etc. Aceste costuri vor fi rambursate de ANPCDEFP în proporție de 95%.
3. Un procent de 5% din costurile de transport va fi perceput ca fiind cofinanţarea participantului la curs (și el va fi reținut din cheltuielile de transport, la decont).
4. Agenția Națională din Suedia va asigura costurile privind cazarea, masa participanților și costurile aferente programului de activități.