RezultatE+, Proiecte de Parteneriat StrategicImportant: din motive logistice, după înscrierea a 50 de participanți la acest curs, vom închide posibilitatea înscrierii. Vă mulțumim pentru înțelegere. RezultatE+ este un atelier de formare axat pe diseminarea şi exploatarea rezultatelor în cadrul proiectelor Erasmus+ de parteneriat strategic și dialog pentru tineret finanţate în anul 2019 şi aflate în derulare. Domeniile vizate sunt: educația adulților, educație școlară, formare profesională (VET), învăţământ universitar și tineret. Acest atelier face parte din oferta de formare a ANPCDEFP și este susținut de membrii reţelei de formatori Erasmus+. Cui i se adresează acest atelier?- responsabililor de comunicare din cadrul proiectului - managerilor de proiect care au în atribuţii inclusiv în organizarea activităţilor de comunicare ale proiectului - altor persoane din echipa de proiect care au inclusiv sarcini în organizarea activităţilor de comunicare ale proiectului - pentru a participa la acest atelier, este necesar să vă înscrieți online, completând formularul de înscriere care se găsește la rubrica Înscriere la Eveniment. De ce acest atelier?Scopul atelierului este să dezvolte competențe de proiectare și planificare a activităţilor DEOR în cadrul proiectelor Erasmus+ de parteneriat strategic. Până la finalul atelierului participanții vor: - înțelege conceptele de diseminare şi exploatare a rezultatelor; - înțelege contribuția activităților de diseminare şi exploatare a rezultatelor la creșterea impactului proiectului; - fi capabili să întocmească un plan strategic pentru DEOR; - identifica şi testa instrumente de comunicare şi diseminare; - fi capabili să evalueze un plan DEOR şi rezultatele sale.
Ce teme se abordează în atelier?Tematicile abordate în atelier sunt următoarele: - Contextul european al Erasmus+ şi rolul DEOR în atingerea obiectivelor programului - Comunicare şi rezultate - Rezultate, indicatori şi impact - Stakeholderi în activitatea DEOR - Obiective de comunicare - Metode, tehnici şi instrumente - Buget şi sustenabilitate - Evaluarea planului DEOR - Strategii de diseminare Care sunt criteriile de eligibilitate?- candidatul reprezintă o organizație/instituție care are proiect Erasmus+ de parteneriat strategic finanţat în România în anul 2019 - formularul de înscriere este trimis până termenul limită și nu mai este completat ulterior - formularul de înscriere este completat corespunzător la toate secțiunile obligatorii - asumarea declaraţiei pe proprie răspundere Alte condiții și recomandări pentru participareParticipanţii la atelier trebuie să : - aibă capacitatea de a valorifica în organizație/instituție competențele dobândite la atelier - își asume participarea la toate cele 3 zile de atelier (atelierul durează trei zile; fiecare zi de atelier are 6 ore de lucru efectiv, împărțite în 4 sesiuni a câte 90 de minute) - fie dispuși să completeze integral formularele de înscriere şi de evaluare a atelierului acordând seriozitate și timp fiecărui câmp Pentru ca obiectivele de învăţare să fie atinse, este recomandabil ca participantul să cunoască formularul de candidatură aprobat şi activităţile DEOR propuse în acesta. Ce costuri presupune?Pentru atelier nu se percepe taxă de participare, iar costurile pentru serviciile de formare sunt acoperite de ANPCDEFP - Agenția Națională pentru Programe Comunitare în Domeniul Educației și Formării Profesionale. Costurile pentru cazare şi transport (acolo unde sunt necesare), pot fi acoperite din cadrul proiectului Erasmus+ de parteneriat strategic care este reprezentat în cadrul atelierului. Costurile de masă (prânz şi pauze de cafea) vor fi acoperite de către ANPCDEFP. Alte informaţiiLa final se va elibera online un certificat de participare la atelier DOAR participanţilor care îndeplinesc cumulat următoarele două condiţii: - au fost prezenţi la cel puţin 15 din cele 18 ore de atelier (10 din cele 12 sesiuni de lucru) - au completat formularul de evalure online în termen de maxim o săptămână de la încheierea cursului Certificatul se eliberează doar online! Regulamentul general pentru protecția datelor (GDPR).Pentru asigurarea transparenței fondurilor folosite din bugetul Uniunii Europene participarea la acest atelier este condiționată de:
Adaugat de: Cornel Stinga
|
S-a lansat Ghidul Erasmus+ 2025
Înscrie-te la concursul I GO VET– Puterea Valorilor europene! Arată-ne în ce fel perioada de mobilitate VET te-a ajutat să devii un cetățean european și cum poți să îi inspiri pe colegii și prietenii tăi să adopte o valoare europeană!
S-a lansat Ghidul Erasmus+ 2025
Înscrie-te la concursul I GO VET– Puterea Valorilor europene! Arată-ne în ce fel perioada de mobilitate VET te-a ajutat să devii un cetățean european și cum poți să îi inspiri pe colegii și prietenii tăi să adopte o valoare europeană!