Eveniment organizat de ANPCDEFP în colaborare cu Guvernanța programului Satul European de Tineret/ European Youth Village (Asociația pentru Dezvoltare Activă și Asociația Go Free). Vor avea prioritate organizațiile și grupurile informale care doresc să dezvolte Proiecte de Solidaritate cu impact în mediul rural. Evenimentul de formare are ca zile de lucru efectiv 7,8,9 februarie. Informație actualizată: datorită contextului pandemic activitățile de formare vor avea loc online. Un eveniment similar, cu activități de formare față în față va fi organizat în perioada în care situația sanitară va permite organizarea acestuia în condiții de siguranță.
ce NU este proCESLocul în care alții vor scrie proiectul pentru tine. Vei primi feedback și suport constant, dar activitatea efectivă de scriere este responsabilitatea ta. O garanție că vei avea un proiect aprobat. În schimb este spațiu în care poți scrie într-un mediu prietenos și eficient o propunere de proiect cu ghidaj din partea unor oameni cu experiență. Un curs general de formare pentru scriere de proiecte, ci un eveniment aplicat dedicat DOAR celor care vor să depună proiecte pe bune la 1 octombrie. pentru CINE este proCESPentru tine dacă reprezinți o organizație sau instituție care lucrează direct cu tineri sau un grup informal format din minim 5 tineri care intenționează să depună un proiect la următorul termen limită. Pentru a crește capacitatea echipelor de proiect de a lucra aplicat, te încurajăm să te înscri alături de alți colegi ai tăi din echipa cu care lucrezi pentru elaborarea candidaturii (se vor aproba maxim 3 persoane per echipă). Totodată este important să aveți o idee clară legată de proiectul pe care doriți să îl dezvoltați. Care sunt criteriile de eligibilitate și selecție?Criteriile de eligibilitate:
Criterii de selecție:
Pentru ca atelierul să poată fi organizat este necesar un număr de minim 10 participanți. Vă încurajăm să vă înscrieți mai multe persoane din același grup care dorește să dezvolte un proiect. Acest lucru va aduce un plus valoare proiectării inițiativei pe care vreți să o aveți în comunitate și veți putea lucra împreună în acest sens. În cazul în care participă mai mult de 3 persoane din partea aceleaiași organizații, ANPCDEFP își rezervă dreptul de a limita acest număr participanți pentru a da ocazia cât mai multor organizații să participe. Cadrul necesar pentru participarea la activitățile de coaching online:
Tipurile de platforme care se vor folosi: ZOOM, Padlet, Mentimeter. Persoanele selectate vor primi mai multe detalii cu privire la accesul pe platforme și detaliile tehnice. Alte condiții și recomandări pentru participareNu vor fi aprobate candidaturile aflate în următoarele situații:
Recomandări:
Rezultatele selecției vor fi publicate după finalizarea termenului limită în pagina evenimentului. Ce costuri presupune?Nu se percepe taxă de participare, iar costurile serviciile de formare și licențe pentru folosirea instrumentelor online sunt acoperite de ANPCDEFP - Agenția Națională pentru Programe Comunitare în Domeniul Educației și Formării Profesionale.
Alte informaţii La final se va elibera online un certificat de participare la curs DOAR participanţilor care îndeplinesc cumulat următoarele condiţii:
Certificatul se eliberează doar electronic de către ANPCDEFP, la cerere, după îndeplinirea condiţiilor de mai sus! Regulamentul general pentru protecția datelor (GDPR). Pentru asigurarea transparenței fondurilor folosite din bugetul Uniunii Europene participarea la acest atelier este condiționată de:
Adaugat de: Eurodesk Romania
|
Viitorul? Nu ne este prezis. Ni-l alegem. Tu ce alegi?
S-a lansat Ghidul Erasmus+ 2025
Viitorul? Nu ne este prezis. Ni-l alegem. Tu ce alegi?
S-a lansat Ghidul Erasmus+ 2025