Cum să planificați un proiect excelent pentru școlile primare situate în mediul rural sau în zone izolate
De ce acest eveniment? Scopul evenimentului este de a sprijini cadrele didactice și directorii de școli în creșterea cunoștințelor și abilităților lor în cadrul planificării proiectelor de cooperare internațională în domeniul educației școlare pe teme precum:
Acest seminar reprezintă și o oportunitate de formare bazată pe metodologia de management de proiect implementată de Comisia Europeană, în concordanță cu criteriile de evaluare a candidaturii Erasmus+. Grupurile vor avea posibilitatea de a alege teme de proiect care să fie relevante pentru instituțiile și comunitățile locale pe care le reprezintă. Obiectivele evenimentului:
Profilul candidatului:
Criterii de eligibilitate și selecţie:
Înscrierea se face online prin completarea formularului de candidatură (este necesară în prealabil înregistrarea pe site-ul SALTO-Youth), respectiv AICI. Data limită pentru înscriere este: 11 martie 2024. NOTĂ: a. Numărul maxim de participanți din România: 3 b. Preselecția națională se realizează de către ANPCDEFP. c. Selecția finală la nivel european se realizează de către Agenția Națională din Polonia. Alte informații:
Adaugat de: Nicusor Ciobanu
|
A fost lansat noul raport anual Erasmus+.
A fost publicat Apelul Național la propuneri de proiecte 2025.
A fost lansat noul raport anual Erasmus+.
A fost publicat Apelul Național la propuneri de proiecte 2025.